Termékeink

Termékeink

4 ok, amiért érdemes kipróbálnia az
Edgard & Cooper termékeket

1. Kizárólag hasznos összetevőkből

Friss, természetes alapanyagokat használunk, és kíméletesen főzzük meg őket, hogy minden tápanyagot és remek ízüket egyaránt megőrizzük. Minden általunk felhasznált összetevő - a hústól a gyümölcsökön át a zöldségekig - tápanyagokban gazdag, ízletes és kiváló minőségű. Sem több, sem kevesebb. Mindent alaposan átgondoltunk, hogy olyan eledeleket hozzunk létre, amelynek jó az illata, mennyei az íze és boldoggá teszi kutyáját.

2. A kutyák szeretnek minket

Más állateledel márkákkal ellentétben mi friss húst használunk. Nagy különbség van az általunk használt friss hús és az általánosan használt hús között! A csontokat és az inakat elhagyjuk, és nem használunk feldolgozott alapanyagokat - ez azt jelenti, hogy egyáltalán nincs hús- vagy halliszt a termékeinkben, csupán tisztán természetes és könnyen emészthető eledel kutyája számára.

A friss hús és hal a legfinomabb!

A kutyák SZERETIK az illatát és az ízét
Természetes összetevők, amelyek boldoggá teszik kis kedvencét
Természetes, könnyen emészthető, egészséges

3. Az Edgard & Cooper sokkal több, mint egy újabb állateledel márka

Küldetésünk, hogy úgy törődjünk bolygónkkal, ahogyan bundás barátunkkal is - szeretettel, gondoskodással és tisztelettel. Csomagolásunk környezetbarát és könnyedén újrahasznosítható. De nemcsak a bolygónkkal törődünk, hanem a segítségre szoruló kutyákkal és macskákkal is.

Az Edgard & Cooper Alapítványon keresztül a termék eladások 1%-át civil szervezeteknek ajánljuk fel, hogy ezzel is segítsünk a rászoruló állatoknak.

4. Az Ön véleménye fontos számunkra

Büszkék vagyunk a 9 840 vásárlói értékelésünkre, mely alapján az átlagos márka megítélésünk értéke 4.7. Ezek az értékelések tükrözik, hogy mennyire odafigyelünk arra, hogy vásárlóink (és kutyáik) számára kiváló minőségű termékeket készítsünk. A visszajelzés nagyon fontos számunkra, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat még jobbá tudjuk tenni.

Több mint 100 000 boldog kis kedvenc...

Világszerte 100 000 boldog és elégedett kutya próbálta már ki eledelünket, és imádja azt.

Győződjön meg Ön is termékeink kiváló minőségéről és próbálja ki most! Kizárólag a Fressnapf webáruházban!

Együttműködésben